Activiteiten

Onze activiteiten binnen ventilatiesystemen voor woningen

Woningen

Belvent zorgt voor een gezond binnenklimaat in uw woning zowel met een energiezuinig D als C systeem. Wij gaan hierbij verder dan velen mee in het ontwerp van de installatie en de inplanting van de unit, zo ook de esthetische inwerking van de ventielen in de ruimte. Door onze ervaring in alle segmenten van de woningbouw zijn wij in staat heel creatieve oplossingen aan te bieden. In dit aspect streven wij naar een optimale en PERSOONLIJKE samenwerking met klant, bouwonderneming en aannemers.

Onze activiteiten binnen ventilatiesystemen voor appartementen

Appartementen

Volgens onze filosofie proberen wij maximaal onze installatie in te passen in het gebouw. Wij overtuigen u graag van onze innovatieve technieken, kennis en ervaring. Een paar voorbeelden hiervan zijn de plaatsbesparende concentrische kanalen in de kokers en ook het inwerken van de leidingsystemen in de betonplaat. Ook in dit segment werken wij bijzonder nauw samen met de aannemers, studiebureau akoestiek - stabiliteit - technieken. Het ventilatiesysteem, van leidingwerk tot unitwordt volledig opgebouwd met erkende materialen. Onze montagedienst bestaat uit goed opgeleide eigen mensen. De opvolging gebeurt door de zaakvoerders zelf. De afspraken vooraf worden dus perfect meegenomen naar de uitvoering. Als onderneming voeren wij bovendien flexibiliteit hoog in het vaandel evenals samen te zoeken naar de beste oplossing zowel technisch als financieel.

Onze activiteiten binnen ventilatiesystemen voor serviceflats

Service flats en Projecten

In dit snelgroeiend segment zoeken wij samen met de klant naar de meest efficiënte oplossing. Dit kan in alle vormen van collectieve oplossingen tot individuele, van C tot D systemen, in combinatie met of zonder verwarming via EEN BALANSVENTILATIE SYSTEEM EN VERWARMINGSBATTERIJ IN PASSIEFBOUW BIJVOORBEELD. In deze projectmatige wereld maken wij vaak het verschil door een gedreven kennis en eventuele uitwerking van alternatieven. Wij werken hier via het principe van een gewaarborgd conform eindresultaat ingevuld op een eigen kosten efficiënte manier.

Onze activiteiten binnen ventilatiesystemen voor CLV

CLV

Het CLV-systeem is speciaal ontworpen voor woningen en appartementsgebouwen waar verschillende gesloten of afgedichte verwarmingstoestellen op een gemeenschappelijk kanaal worden aangesloten. Het concentrisch systeem voorziet de verschillende ketels van een gecombineerde luchttoevoer en verbrandingsgasafvoer. Het parallel aangesloten dubbel kanaal bestaat uit een binnenbuis voor de afvoer van verbrandingsgassen en een buitenbuis voor de toevoer van verse buitenlucht. Boven op het dak kunnen wij bovendien de volledige afwerking van de schouw uitwerken via combikappen waarin verschillende technieken gecombineerd worden. Dit bespaart tijd en is kostenefficiënt.